SON DAKİKA

1 Temmuz 2015 Çarşamba

Bahçeli: 4. Turda 80 Tane Geçersiz Oy Çıkacaktır

Meclis Başkanlığı seçimiyle ilgili değerlendirmede bulunan MHP Lideri Bahçeli, "4. tura adayımız kalmazsa o zaman 80 geçersiz oyumuz çıkar" dedi.
























Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, daha önceki söylemlerinin aksine "mevcut anayasa içinde iktidar sorununu çözmek için iki yöntem mevcut. Bunlar da azınlık ya da koalisyon hükümetleridir." diyerek koalisyon için açık kapı bırakan Bahçeli hemen arkasından bombayı patlattı.
"4. TURA ADAYIMIZ KALMAZSA 80 GEÇERSİZ OY ÇIKAR"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis Başkanlığı seçimiyle ilgili konuştu. Seçim sırasında MHP'nin Meclis'te Genel Kurul'da olacağını dile getiren Bahçeli, "4. turda diyeceksiniz ki 2 aday var. Bu ne demektir, o zaman 80 tane geçersiz oy çıkacaktır." dedi.
BAYKAL İÇİN HDP'Yİ ŞART KOŞMUŞTU
Bahçeli, dün yaptığı açıklamada da, "HDP, CHP'ye desteğini açıklarsa biz Baykal'a oy vermeyiz" ifadelerine yer vermişti.
DEMİRTAŞ'TAN MHP'YE ÇAĞRI: HAZIRIZ
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, koalisyon tartışmaları ve meclis başkanlığı seçimlerinde HDP'nin yer aldığı hiçbir formülün içinde olmayacağını açıklayan MHP'nin AKP'nin önünü açtığını savunmuştu. Demirtaş, "MHP ile her sorunu aynı masada konuşmaya hazırız. Biz seçmen iradesini hiçleştiren tutum içinde olmadık olmayacağız." demişti.

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 HaberTag
Design by FBTemplates | Distributed by Kaizentemplate.