SON DAKİKA

3 Temmuz 2015 Cuma

Korel ve Büyüküstün gibi isimler sezonu çocuklarına ayıracak!

Tuba Büyüküstün, ikiz kızlarına vakit ayırabilmek için bölüm başı 90 bin liralık ücreti reddetti. Bergüzar Korel de oğlu Ali için bu sezon çalışmama kararı aldı.

Sanat dünyasında mutlu aile hayatlarıyla dikkat çeken oyuncu çiftler Bergüzar Korel-Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün-Onur Saylak, çocuklarına vakit ayırabilmek için aynı dönemde dizilerde oynamama kararı aldı.

ASTRONOMİK TEKLİF
Final yapmak için gün sayan Kara Para Aşk'tan bölüm başı 63 bin TL kazanan Büyüküstün'e, bir yapım şirketi yeni başlayacak bir dizisinde rol alması için 90 bin lira teklif etti.
Ancak oyuncu, kızları Toprak ve Maya'ya vakit ayırabilmek için teklifi reddetti. Geçtiğimiz sezon kızlarıyla ilgilenen eşi Onur Saylak da Gökçe Bahadır'la bir projede rol almak için hazırlıklara başladı.

BERGÜZAR SADECE ANNELİK YAPACAK
3 sezonluk 'Karadayı' macerası sona eren Bergüzar Korel de bu sezon hiçbir dizi teklifiyle ilgilenmiyor. Astronomik ücretler teklif edilen Korel, bu yıl sadece annelik yapacak ve oğlu Ali ile ilgilenecek. Bir yandan da Cihangir'de açacağı kurabiye dükkanına vakit ayıracak. Halit Ergenç de başrolünü Cansu Dere'yle paylaşması beklenen yepyeni bir diziyle ekranlara dönecek.

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 HaberTag
Design by FBTemplates | Distributed by Kaizentemplate.